dr GABRIEL`S KREMA OD ĆUREKOTA 

DOBIJTE SVILENKASTO MEKANU

KOŽU KAO U BEBE U ROKU OD 1 SATA


ODLIČNI REZULTATI KOD PROBLEMA SA AKNAMA !!! 





Da li imate jedan od ovih problema:

Kožu punu akni


Suhu kožu


Kožu koja Vas svrbi


Naboranu kožu


Kožu koja izgleda kao površina Mjeseca


Kožu koja Vas sprečava da stojite preblizu nepoznatima



Ovo je ustvari jedina krema koja je toliko prirodna da se može i jesti. Slobodno probajte uzeti mali djelić. Da li možete ovo uraditi sa bilo kojom drugom kremom? Mislim da NE, zato Vas molim ne pokušavajte ovo uraditi sa drugim kremama!




Za dobijanje 1kg Dr Gabriel`s kreme od čorekota potrebno je otprilike 102 kg sjemena.Iznimno je bogata, i zbog mljevenja sjemena na mikroskopsku veličinu, esencijalna ulja se mnogo efikasnije apsorbuju, čak bolje nego kao kod samog ulja. Iznimno je snažna, a u stanju smo je proizvesti jer koristimo jedinstvenu tehniku, koristeći specijalnu opremu za izdvajanjeekstraktakoju smo uvezli iz Amerike.




U stvari, nije nam poznata niti jedna druga kompanija koja proizvodi bilo šta slično ovome. Niti jedna druga krema ne izgleda kao ovaniti djeluje kao ova. Upravo zbog toga smo toliko uvjereni u njeno djelovanje, da Vam možemo ponuditi garanciju povratka novca, 100% bez gnjavaže i pitanja.




Vidjećete poboljšanje stanja Vaše kože u roku od 1 sata, nebitno o kakvom tipu kože je riječ.




Ako ne vidite poboljšanje na koži u roku 1 sata. Jednostavno nam vratite kremu za potpuni povratak novca. Uvjereni smo da ćete biti toliko zadovoljni sa rezultatima, i da ćete kao naši ostali klijentiunaprijed rezervisati svoju mjesečnu zalihu, jer smo vrlo ograničeni sa proizvodnjom kreme za svaki mjesec.




Kako djeluje?




Dr Gabriel`s krema od ćurekota je jedinstvena supstanca. To nije obična krema, niti je napravljena od jeftinih umjetnih dopuna koje sadrže samo 1-2% aktivnih tvari, a koje ćete naći u svojoj kući bez ijedne iznimke. Dr Gabriel`s krema od ćurekota je napravljena od100% sjemena čorokota. U njojne postoji nikakva druga supstanca. I zbog toga je krema u potpunosti jestiva.




Djelići u kremi su tako mali, da su "nano" veličine. Nano djelići imaju efekat da značajno povećajuapsorpcijsku površinu na koži, na primjer, krema stavljena na Vaše lice može površinom pokriti cca100m2, što je veličina velikog stana. što je veća površina djelovanja, bolja je i apsorpcija.




To je tajna zašto djeluje tako brzo, u roku od jednog sata. To i jeste ljepota tehnologije, ali ipak sve ostaje 100% prirodno, jer je sav hemijski sastav identičan sjemenu i njegovu ulju.




Kako koristiti?




Krema je crna, glatka i gusta. Nanesite tanki sloj na kožu bilo gdje na tijelu ili madežu. Možete je nanijeti i na lice kao masku. Držite je na koži 30-60 minuta, onda je isperite sa kože koristeći toplu vodu, da bi otkrili predivnu, sjajnu svilenkasto mekanu kožu kao u bebe.




Upozorenje: postoji mala, vrlo mala mogućnost da neki ljudi imaju osjetljivost na ovaj produkt. Ako se desi bilo kakva neželjena iritacija kože, molimo prestanite koristiti produkt i kontaktirajte nas za potpuni povratak novca. Operite kožu sa toplom vodom.



Neka česta pitanja




Zašto je krema tako učinkovita i zašto je nisam vidio ranije na tržištu?


Sve je do tehnologije. Dobijanje kreme zahtijeva jedinstven proces i malo poznatu specijaliziranu patentiranu opremu dostupnu samo u Americi.




Da li mogu koristiti ovu kremu za akne ili oštećenu kožu?


Apsolutno! Namažite mjesto tankim slojem kreme i držite sat ili duže. Jednostavno operite kožu toplom vodom , ubrzaće proces zacjeljivanja.


Imam mitisere. Da li ja mogu koristiti kremu?


Krema je izvrsna za mitisere, posebno ako su oštećeni i imaju iscjedak.


Da li mogu koristiti kremu ako se porežem ili na rane?


Da, posjekotine i rane će brže zarasti. Čorokot je poznat po tome da se može kosititi i kao sredstvo zadezinfekciju.




Imam grubu kožu, šta da radim?


Upotrebom Dr Gabriel`s kreme od ćurekota poboljšat će Vaše stanje u roku od 1 sata upravo kao što tvrdimo.

Imam previše bora, dali kremu mogu koristiti i za njih?


Ova krema (maska) će Vam osvježiti kožu, učinit je svilenkasto nježnom i zategnutom, dakleprirodno reducira Vaše bore. Molim Vas probajte masku držati 1 sat!




Da li je problem ako mi krema dođe u doticaj sa očima?


Nije problem, ali ako krema dođe u doticaj sa okom oko će početi suziti i izazvati privremenu iritaciju (napomena: u istočnjačkoj medicini, ulje čorokota se tradicionalno stavlja u oči pri tretiranju nekih očnih infekcija kao npr. konjuktivitisa).



U roku od jednog sata možete očekivati:


Svilenkasto mekanu kožu


Potpuno hidratiziranu kožu


Vidljivo smanjene bore


Reducirano crvenilo




U roku od 2-6 sedmica redovne upotrebe možete očekivati:


Potpuno uklonjene akne


"Kratere" ili rupice na koži značajno izravnane i izglađene


Suhu kožu vraćenu u normalu, hidratiziranu i mekanu kožu


Kožu koja je svilenkasto mekana na dodir




Dr Gabriel`s krema od ćurekota


Nabavite ovu kremu u pakovanju od


50 ml za samo 16,50KM

SVI NAŠI PROIZVODI POSJEDUJU UVJERENJE O MIKROBIOLOŠKOJ ISPRAVNOSTI OD FEDERALNOG AGROMEDITERANSKOG ZAVODA MOSTAR 


MNOŠTVO ZADOVOLJNIH KORISNIKA NAŠIH PROIZVODA!!!

100% GARANTOVANI POVRAT NOVCA UKOLIKO IZ BILO KOJEG RAZLOGA NE BUDETE ZADOVOLJNI !!!

BESPLATNA KUĆNA DOSTAVA NA PODRUČJU SARAJEVA !!!

DOSTAVA POŠTOM ŠIROM BIH !!!


ZA DODATNE INFORMACIJE

OVLAŠTENI AGENT PRODAJE

061/ 081-070

edin.drgabriels@gmail.com